Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Ik heb een leuk idee voor DubbelFrisss, waar kan ik dit delen?

Wat leuk! We horen het graag! Je kan het met ons delen via ons contactformulier of stuur ons een bericht via Facebook.

Bevat DubbelFrisss conserveermiddelen?

Nee, alle DubbelFrisss varianten in pak zijn vrij van conserveermiddelen. DubbelFrisss wordt kort verhit en is zo voor een langere periode houdbaar.

Wat is het verschil tussen DubbelFrisss FREE en Light?

DubbelFrisss Light en DubbelFrisss FREE zijn beide laag in calorieën en bevatten minimaal 30% minder calorieën dan de reguliere varianten. Om DubbelFrisss Light bevat geen toegevoegde suikers, maar wel een zoetstof en heeft zo dezelfde intense smaak als de DubbelFrisss reguliere varianten. DubbelFrisss Free daarentegen bevat helemaal geen kunstmatige zoetstoffen of toegevoegde suikers en is 100% natuurlijk.

Zitten er gluten in DubbelFrisss?

Nee, DubbelFrisss is geheel glutenvrij.

Hoe moet DubbelFrisss bewaard worden?

DubbelFrisss kan het best bewaard worden in een ruimte waar het niet te warm is (bijvoorbeeld in een garage / kelder). Na opening moet het product gekoeld bewaard worden op maximaal 7˚C.

Waarom stopt DubbelFrisss met Eurosparen?

Het merk is geen onderdeel meer van FrieslandCampina en doet daarom niet meer mee met het spaarprogramma van FrieslandCampina. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Per wanneer stopt DubbelFrisss definitief met Eurosparen?

Per 01 januari 2018 doet het merk niet meer mee met Eurosparen. Mocht er toch nog een code op het pak staan dan kun je deze ook in 2018 invoeren.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Contact opnemen