Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Bevat DubbelFrisss conserveermiddelen?

Nee, alle DubbelFrisss varianten in pak zijn vrij van conserveermiddelen. DubbelFrisss wordt kort verhit en is zo voor een langere periode houdbaar.

Zitten er gluten in DubbelFrisss?

Nee, DubbelFrisss is geheel glutenvrij.

Is DubbelFrisss vegan?

Ja! DubbelFrisss bevat namelijk geen dierlijke gelatine. Bij het helder maken van DubbelFrisss wordt gebruik gemaakt van ultrafiltratie. Ultrafiltreren is het filteren (zeven) van het sap door een heel fijn filter/zeef, waardoor de deeltjes achterblijven en er een helder sap ontstaat. En zo zorgen we er voor dat al onze sappen vegan zijn!

Ik wil meer weten over DubbelFrisss 1kcal

Voor meer informatie over DubbelFrisss 1kcal, ga naar: https://www.dubbelfrisss.nl/product-range/1kcal/

Waarom is mijn favoriete smaak er niet meer?

Omdat verrassend én verfrissend te blijven bedenken we bijna elk jaar nieuwe smaken. Soms stoppen we dan ook met een bestaande smaak..als je een smaak heel erg mist, laat het ons vooral weten via de contact pagina!!

Van welk materiaal zijn de verpakkingen gemaakt en waar kan ik de lege verpakkingen weggooien?

De verpakkingen zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd bio based karton, aluminium en plastic. De dop van de pak draait door het aluminium laagje bij de eerste keer openen. De drankkartonnen zijn niet biologisch afbreekbaar of composteerbaar, maar wel volledig recyclebaar. Zo worden er van het plastic emmers gemaakt, wordt het papier gebruikt voor bijvoorbeeld toiletpapier en wordt het aluminium opnieuw gebruikt. Zowel de verpakking als de dop kunnen daarom bij het PMD afval, maar pas op: dit verschilt soms per gemeente.

Hoe moet DubbelFrisss bewaard worden?

DubbelFrisss kan het best bewaard worden in een ruimte waar het niet te warm is (bijvoorbeeld in een garage / kelder). Na opening moet het product gekoeld bewaard worden op maximaal 7˚C. Want het drinkt ijskoud natuurlijk het lekkerst!

Ik heb een leuk idee voor DubbelFrisss, waar kan ik dit delen?

Wat leuk! We horen het graag! Je kan het met ons delen via ons contactformulier of stuur ons een bericht via Facebook of Instagram.

In welke supermarkten kan ik DubbelFrisss kopen?

DubbelFrisss is te verkrijgen bij alle supermarkten behalve Aldi en Lidl, en te vinden in het frisse fruitdranken schap.

Hebben jullie ook ijsjes?

Jazeker!! We hebben sinds kort heerlijke verfrissende DubbelLikkersss!!  De lekkerste DubbelFrisss smaakcombinaties in een verfrissend ijsje. Zo maken we van DubbelFrisss voor iedereen een feestje; ook in ijs!!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Contact opnemen