APPELSIENTJE, DUBBELFRISSS EN DUBBELDRANK STOPPEN MET EUROSPAREN

Vanaf 1 januari 2018 kan er helaas niet meer gespaard worden met DubbelFrisss, DubbelDrank en Appelsientje binnen het Eurosparen programma. De merken DubbelFrisss, Appelsientje en Dubbeldrank zullen in 2018 geen onderdeel meer zijn van FrieslandCampina en kunnen daarom niet meer deelnemen aan het Eurosparen spaarprogramma van FrieslandCampina. De merken zullen nog wel blijven bestaan en zullen onderdeel worden van een andere organisatie.

Als je het sparen zult missen, niet getreurd! Je kunt nog wel sparen met codes op verpakkingen van Campina, Optimel, Milner, Chocomel, Mona, Friesche Vlag, Boer en Land, Vifit en Yoki.

Hoe werkt het om door te sparen?

Je kunt je huidige account gegevens blijven gebruiken om in te loggen op www.eurosparen.nl. Je zult zien dat je account en Eurosparen-euro’s die je hebt gespaard gewoon van jou blijven.

Heb je toch nog Eurosparen codes liggen van DubbelFrisss, DubbelDrank en/of Appelsientje? Dan kun je deze ook gewoon nog blijven invoeren op je Eurosparen-account in het code-veld op eurosparen.nl

Lukt dit niet? Neem dan hier contact op via het formulier of de telefoon.
Het nummer is 0800-0765 en bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.
Ook de Eurosparen app kun je gewoon blijven gebruiken. Heb je deze nog niet? Bekijk hier hoe je deze kunt downloaden.

Over Eurosparen

Wist je dat je met Eurosparen kunt sparen tot 70% korting op ruim 300 artikelen en uitjes? Of gratis onze producten kunt proberen via persoonlijke geld-terug-acties? Daarnaast heb je met je account toegang tot tijdelijke superdeals en winacties!